Vores adresse
Kærbyvej 121
2610 - Rødovre
Ring til os:
31 10 45 82
Åbningstider:
Man-Fre: 08:00 -16.00
døgnservice

Døgnservice

Døgnservice på fiber og PDS til virksomheder:

Hos Melsted Fiber tilbyder vi døgnservice til blandt andet reparation af, ødelagte fiberkabler eller andre akut opstået problemer. Med vores døgnservice er vi klar til at rykke ud hele døgnet og året rundt, så du hurtigst muligt kan blive online igen, og nedetiden holdt til et minimum.

I Melsted Fibers serviceaftale er fejlfinding og reparation indenfor tre timer døgnet rundt alle årets dage inkluderet. Vores kompetente teknikere ankommer altid i biler med fuldt udstyr, så vi kan ordne problemet med det samme.

Kvalitet og effektivitet er to nøgleord hos Melsted Fibers teknikere, som sikrer at vi altid gør vores ypperste for at levere den bedste løsning på den korteste tid – det er både mest tilfredsstillende for os og også for vores mange kunder.

Du er velkommen til at kontakte Melsted Fiber og få et uforpligtende tilbud på en serviceaftale, eller du kan også altid kontakte os for at få en samtale om eventuelle løsninger eller udfordringer, du måtte opleve med din fiber eller PDS-installation.