Vores adresse
Dråbyvej 11
DK-2610 Rødovre
Ring til os:
31 10 45 82
Åbningstider:
Man-Fre: 08:00 -16.00
pds

PDS-Netværk

PDS-Netværk:

PDS (Premises Distribution System), er et kabelsystem, som er universelt, og med til at danne grundlag for fremtidens netværksløsninger. PDS-kabelsystemet er et standardiseret system, som kan overføre nutidens og fremtidens kommunikationsteknologier. Melsted Fiber tilbyder PDS-installation, samt udfører teste og certificering i forbindelse med Kat 5E (100mb/1G), Kat 6 (100mb/1G) og Kat 6A (10G).

Derudover udfører vi netværksoptimering, netværksdesign, udskiftning af det gamle netværk til et nyt, samt test og dokumentation af nye og gamle netværk. Melsted Fiber tilbyder desuden flere PDS-systemer, såsom CAT. 5E, CAT. 6A og CAT. 7A, så der i samarbejde med dig kan findes det produkt, der lever bedst op til dine krav og ønsker.

PDS-kabler:

Fordelen ved at benytte PDS-kabler til netværk er at kablerne er designet med snoede ledninger, og på den måde opstår der mindst mulig elektromagnetiske forstyrrelser. Ubeskyttede kabler kan nemlig forstyrre hinanden, hvis de ligger for tæt op ad andre kabler, men i PDS-kabler er lederne snoet om hinanden, så elektromagnetiske forstyrrelser bliver mindsket.

Kompetent installation af PDS:

Melsted Fiber har flere års erfaring med installation inden for PDS, fiber og trådløse installationer og kan med udgangspunkt i kundens IT-strategi designe fremtidssikret løsninger.

Du er altid velkommen til at kontakte Melsted Fiber og få et uforpligtende besøg samt en besigtigelse af forholdene, så vi sammen kan finde det helt rigtige produkt, der både passer ind i omgivelserne, samt opfylder de ønskede krav til kvalitet og pris.