Fiber

Sig ikke nej til fiberløsninger – Vi er din fiber specialist

… for et samarbejde med Melsted Fiber og Netværk giver din forretning mulighed for også at levere fiberløsning.

Gennem mange år i branchen har vi set, at en hel del El-installatører takker nej til arbejde med fiber- og lyslederinstallationer. Og her kommer Melsted Fiber og Netværk ind i billedet for jeres virksomhed, for vi har udstyret og ekspertisen til at varetage denne type opgaver for jer.

​Vi har certificerede testere og din fiber specialist, vi kan lave fuld dokumentation, ligesom vi også står for garantien på den givne fiberløsning.

​Professionelt samarbejde til gavn for din forretning

Efterspørger dine kunder fiberinstallationer, skal du blot kontakte os, så vi kan lave en aftale. Vi er her for at optimere jeres forretning, så jeres kunnen spænder bredere, og I slipper for selv at investere i omkostningskrævende udstyr.

Skal vi være din fiber specialist? Kontakt Melsted Fiber og Netværk i dag

Har du brug for hjælp fra en fiber specialist med at opgradere dit nuværende netværk eller er du på udkig efter en ny fiberløsning? Vi er fleksible og står klar til at høre, hvad vi kan gøre for jer.

Kontakt os her:

Kundeservice på tlf. (+45) 71 99 74 74
Jonny Olsen på tlf. (+45) 20 26 75 12
Patrick på tlf. (+45) 31 10 45 82.

Du kan også kontakte os via kontakt@melsted-fiber.dk. Vores team af erfarne fiber specialister er klar til at hjælpe dig med at få det optimale ud af dit netværk. Vi ser frem til at høre fra dig!

Vi tilbyder også:

Tjenester, som vi kan hjælpe med

Vi udfører altid et yderst professionelt stykke arbejde, der naturligvis tilpasses kundens behov. Vi kan varetage både mindre og større opgaver, og forstår at fleksibilit og ordentlighed er essentielt for vores kunder.

PDS-Netværk

Hos WO-DATA tilbyder vi PDS-installation. Vi kan teste og certificere i forbindelse med: Kat 5E (100mb/1G), Kat 6 (100mb/1G), Kat 6A (10G) og Kat 7.

TV-overvågning

Vi tilbyder løsninger tilpasset din boligs eller din virksomheds specifikke behov. ​Vi fører kun professionelle produkter bl.a fra Dahua og ABUS Gruppen, som er førende på markedet, når det gælder TV-Overvågning.

Døgnservice

Hos Melsted Fiber og Netværk tilbyder vi døgnservice til blandt andet reparation af, ødelagte fiberkabler eller andre akut opstået problemer. Med vores døgnservice er vi klar til at rykke ud hele døgnet og året rundt, så du hurtigst muligt kan blive online igen, og nedetiden holdt til et minimum.

Kontakt

Du kan kontakte os på følgende telefon nummer, kontakt form eller e-mail. Ring til os på alle ugens dage mellem 07.00 – 16.00. Tager vi ikke telefonen ringer vi hurtigst muligt tilbage.

Har du brug for en yderst professionel fibertekniker?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive for et uforpligtende tilbud eller for at få en snak om eventuelle løsninger og udfordringer.