TV-overvågning

Kundespecifikke løsninger til TV-overvågning

Melsted Fiber og Netværk tilbyder komplet levering, montering og installation af Analog, IP, HD-SDI og det helt nye HD-TVI TV-Overvågning.​

Vi tilbyder løsninger tilpasset din boligs eller din virksomheds specifikke behov. ​Vi fører kun professionelle produkter bl.a fra Dahua og ABUS Gruppen, som er førende på markedet, når det gælder TV-Overvågning. Vi er AXIS partner og forhandler af deres fantastiske kamera.​

​Gode tilbud og kontakt

​Vi har arbejdet med TV-Overvågning gennem mange år og er derfor erfarne på området samtidig med, at vi altid holder os ajour med nye produkter og metoder, så vi altid kan tilbyde vores kunder de bedste løsninger.

Kontakt Melsted Fiber og Netværk

Vi er fleksible og står klar til at høre, hvad vi kan gøre for jer.
Kontakt os her:

Kundeservice på tlf. (+45) 71 99 74 74
Jonny Olsen på tlf. (+45) 20 26 75 12
Patrick på tlf. (+45) 31 10 45 82.

Vi tilbyder også:

  • Fiber
  • PDS-Netværk
  • Døgnservice

Tjenester, som vi kan hjælpe med

Vi udfører altid et yderst professionelt stykke arbejde, der naturligvis tilpasses kundens behov. Vi kan varetage både mindre og større opgaver, og forstår at fleksibilit og ordentlighed er essentielt for vores kunder.

Fiber

Gennem mange år i branchen har vi set, at en hel del El-installatører takker nej til arbejde med fiber- og lyslederinstallationer. Og her kommer WO-DATA ind i billedet for jeres virksomhed, for vi har udstyret og ekspertisen til at varetage denne type opgaver for jer.

PDS-Netværk

Hos WO-DATA tilbyder vi PDS-installation. Vi kan teste og certificere i forbindelse med: Kat 5E (100mb/1G), Kat 6 (100mb/1G), Kat 6A (10G) og Kat 7.

Døgnservice

Hos Melsted Fiber og Netværk tilbyder vi døgnservice til blandt andet reparation af, ødelagte fiberkabler eller andre akut opstået problemer. Med vores døgnservice er vi klar til at rykke ud hele døgnet og året rundt, så du hurtigst muligt kan blive online igen, og nedetiden holdt til et minimum.

Kontakt

Du kan kontakte os på følgende telefon nummer, kontakt form eller e-mail. Ring til os på alle ugens dage mellem 07.00 – 16.00. Tager vi ikke telefonen ringer vi hurtigst muligt tilbage.

Har du brug for en yderst professionel fibertekniker?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive for et uforpligtende tilbud eller for at få en snak om eventuelle løsninger og udfordringer.