Kontakt

24 timers døgnservice

Kontakt os i dag

Melsted Fiber og Netværk
CVR: 38680447

Tørringvej 22, 2610 Rødovre

Kundeservice: (+45) 71 99 74 74
Jonny: (+45) 20 26 75 12
Patrick: (+45) 31 10 45 82

E-mail: kontakt@melsted-fiber.dk

Skriv til os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen her på siden, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Tjenester, som vi kan hjælpe med

Vi udfører altid et yderst professionelt stykke arbejde, der naturligvis tilpasses kundens behov. Vi kan varetage både mindre og større opgaver, og forstår at fleksibilit og ordentlighed er essentielt for vores kunder.

Fiber

Gennem mange år i branchen har vi set, at en hel del El-installatører takker nej til arbejde med fiber- og lyslederinstallationer. Og her kommer WO-DATA ind i billedet for jeres virksomhed, for vi har udstyret og ekspertisen til at varetage denne type opgaver for jer.

PDS-Netværk

Hos WO-DATA tilbyder vi PDS-installation. Vi kan teste og certificere i forbindelse med: Kat 5E (100mb/1G), Kat 6 (100mb/1G), Kat 6A (10G) og Kat 7.

TV-overvågning

Vi tilbyder løsninger tilpasset din boligs eller din virksomheds specifikke behov. ​Vi fører kun professionelle produkter bl.a fra Dahua og ABUS Gruppen, som er førende på markedet, når det gælder TV-Overvågning.

Døgnservice

Hos Melsted Fiber og Netværk tilbyder vi døgnservice til blandt andet reparation af, ødelagte fiberkabler eller andre akut opstået problemer. Med vores døgnservice er vi klar til at rykke ud hele døgnet og året rundt, så du hurtigst muligt kan blive online igen, og nedetiden holdt til et minimum.