mejelsted fiber

Hos Melsted Fiber udfører vi en bred vifte opgaver, inden for netværk og fiberoptiske installationer for en stor række danske virksomheder. Med hovedkontor i Storkøbenhavn bor vi centralt i landet, hvilket giver os den fornødne fleksibilitet til at kunne servicere vores kunder og samarbejdspartnere bedst muligt.

Melsted Fiber ejes og drives af Patrick Melsted, der med over 10 års erfaring i fiberbranchen, har stor viden og ekspertise til at kunne vejlede og hjælpe din virksomhed.

Vi kan varetage både mindre og større opgaver, og forstår at fleksibilitet og ordentlighed er essentielt for vores kunder. Alle vores medarbejdere er fagfolk til fingerspidserne, og vi er stolte af den ekspertise, vi kan tilbyde vores kunder og samarbejdspartnere.

fiber arbejde

Har du brug for en yderst professionel fibertekniker?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive for et uforpligtende tilbud eller for at få en snak om eventuelle løsninger og udfordringer.

Ring 31 10 45 82 Send os en e-mail

Artikel om os på hf.dk

HF er leverandør til en lang række af Danmarks største energiselskaber og har et utal af kunder i industrien og elbranchen. I rækken af kunder har HF Telecom nu også Melsted Fiber.

Melsted Fiber er en lille virksomhed, der til daglig udfører fiberarbejde for en række danske virksomheder.

Kundebasen vokser stødt, og firmaet har også vokseværk i forhold til medarbejdere.

Læs hele artiklen her: